Тънки Пердета от Креп

Тънки Пердета от Креп

Тънки Пердета от Креп

02/03/2021

Изящните тънки пердета от креп в разнообразни нюанси ще допълнят всяка стая във вашия дом със семплата си и модерна привлекателност. Магазин  Агава предлала тънки пердета от креп, които могат да бъдат чудесен завършек на интериора ви.
Производственият процес на креп се характеризира със специфично усукване на нишката при тъкането. Това допринася за предимствата на този плат, а именно здравина и плътност. Тази тъкан е трайна и нееластична и едно от разпространените и приложения е изработването на изящни пердета.
Изберете между ярките флорални принтове, придаващи свежест и пролетно настроение в интериора, или от семплатата и пастелна едноцветна гама, за да се насладите на тези харизматични завеси, привнасящи стил и елегантност на всяка стая. Друг добър избор за качество и стил са Тънки пердета от батиста и тънки пердета от жакард. В случай че предпочитате по-плътна материя, разгледайте предложенията на магазин за тънки пердета и завеси Агава, гр. Софияплътни завеси BLACK &  WHITE FASHION и завеси "Блекаут" затъмняващи на 100%. А за най-малките, магазин Агава има страхотни предложения за пердета за детски стаи.

Add Comment